Konyha, család, hagyomány

HÁZITŰZHELY

HÁZITŰZHELY

HA ŐSZ AKKOR CÉKLA ÉS DIÓ

Céklás süti, céklasaláta és frissen préselt céklalé

2018. október 11. - Lolit

Itt van az ősz. A cékla és dió igazi szezonja. Ti hogy eszitek a céklát? Vannak időszakok, amikor mi teljesen rákattanunk. Legalább háromféle változatban biztos nagyon szeretjük. Ezeket gyűjtöttem most ide. Az első a frissen préselt céklalé sárgarépával, almával, gyömbérrel. Még a kislányom is…

Tovább

TÖRÖK TEA RÓZSAVÍZZEL "ÉNIDŐBEN"

Frissítő anyáknak

A konyha egy kicsit olyan, mint egy barkácsműhely. Eltűnsz benne, matatsz, kotyvasztasz, aztán előkerülsz az alkotással. Rengeteg energiát nyel el, de legalább annyit ad vissza, ha jól csináljuk. Mindent meg lehet venni manapság, de a kézzel gyúrt aranygaluska nemcsak elnyel, de magában is hordoz…

Tovább
süti beállítások módosítása